Desmond Payn pre nego što je došao i postao master blender Beefeater fabrike је proveo 25 godina u Plymouth gin destileriji. 1995 godine uspeo je da napravi svoj prvi din, divan citrusno cvetni Beefeater 24. Za recept mu je bilo potrebno 18 meseci, a predstavlja kombinaciju grejpfruta, kineskog zelenog čaja i retkog japanskog sencha čaja. Potreban je jedan ceo Londonski dan da bi Beefeater 24 dobio svoj pravi karakter. Pod budnim okom Desmonda Payna 12 ručno ubranih biljaka među kojima su kineski zeleni čaj, japanski sencha čaj, badem, kleka, kora seviljske pomorandže, limunova kora, kora grejpfruta, seme korijandera, likviricija, koren i seme angelike i koren irisa se potapaju u najfiniji alkohol na 24 sata i tako se pretvaraju i stapaju u jedno. Beefeater 24 se puni sa 45% alkohola. Čast nam je što nas je ovaj veliki čovek posetio. http://www.buenavistakg.rs/gallery/?Gid=30